bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
'Üreticiye insafsızlık yapılıyor'
EKONOMİ // 20 Ekim 2016 Perşembe 12:42 // Güncelleme: 20 Ekim 2016 Perşembe 12:42

CHP İl Başkanı Akçagöz, "Her dönem çaresizlik içinde olan fındık üreticisini serbest piyasanın kucağına itmek insafsızlıktır" dedi

'Üreticiye insafsızlık yapılıyor'

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, beraberinde bulunan CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç ile birlikte, CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı, Çarşamba Ziraat Odası, Çarşamba Organik Fındık Üreticileri Birliği ve Terme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Fındık üreticilerinin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten Akcagöz, " Her dönem aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Üreticinin, devlet tarafından sahiplenilmediğini görüyoruz. Fındık müstahsili, her dönem çaresiz ve beklenti içinde. Üreticiyi, serbest piyasanın kucağına itmek, insafsızlıktır." dedi.
Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, devletin alması gereken bir takım sübvanse tebdirlere işaret ederek, " CHP'nin tarım politikaları, Karadeniz çiftçisine de derman olacak niteliktedir. Çiftçinin nasıl suistimal edildiğini görüyoruz.Her bölgede hemen hemen aynı sıkıntıların yaşandığına şahit oluyoruz. Üretici, bitkin durumda ve çare bekliyor. Çare, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapmaktır. Hükümetin, millete lütuf olarak dağıttığı destekler, vatandaşın aklını çelmemeli. Hükümetin vatandaşa verdiği ne varsa, zaten vatandaşın parasıdır. " dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç ise, daha önce de parti çalışması için Samsun'a geldiğini belirterek, "Samsun için parti adına yapmış olduğum çalışma umarım Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarına ışık olur. Ben Ege'nin kızıyım ama kalbim Anadolu için çarpıyor. O nedenle ben Karadeniz'e yabancı değilim. Anadolu toprağı, her neresi olursa olsun bizim için aynı. Ülkeyi bugünkü durumdan kurtarmak boynumuzun borcudur. Ülkemize olan sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Bu sorumluluğu yerine getirmekten bizi kimse alıkoyamaz. "dedi.