bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
'Tatil kredisi bölgeyi hareketlendirecek'
EKONOMİ // 2 Haziran 2020 Salı 15:29 // Güncelleme: 2 Haziran 2020 Salı 15:29

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve KATİD Başkanı Murat Toktaş, bu hafta açıklanan tatil kredisi paketin amacının “Müşterilerin tatil ve seyahat giderlerinin uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra, turizm sektörünü desteklemek” olduğu belirtti.

'Tatil kredisi bölgeyi hareketlendirecek'

KATİD Başkanı Toktaş, “Corona virüs salgını nedeniyle yavaşlayan turizm sektörünü canlandırmak için kamu bankaları aracılığı ile devreye sokulan “tatil destek kredi paketi” yerli turizm hareketini tetikleyecektir. Şartların da çok uygun olması birçok ailenin tatile çıkmasına sağlayacak ve bu sıkıntılı günlerden sonra insanlara nefes aldıracaktır. Kamu bankaları 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ve aylık yüzde 0,67’lik faiz oranı ile tatil kredisi verecek. Bölgemize olan talebin artmasına büyük katkı sağlayacak olan bu çalışma ile otellerimizin doluluk oranlarının artacağını bekliyoruz” diye konuştu.

Söz konusu kredinin 1. ve 2. taksitleri ilgili firma ve banka tarafından ödenecek; müşterilerin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacak.