bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SBB kömür dağıtacak
EKONOMİ // 17 Ekim 2022 Pazartesi 23:17 // Güncelleme: 17 Ekim 2022 Pazartesi 23:17
SBB kömür dağıtacak
Samsun Büyükşehir Belediyesi, resmi araştırmalar ve sosyal incelemelerle belirlediği gerçek ihtiyaç sahiplerine, desteklerini sürdürüyor. Yardımlarda hakkaniyeti gözeten belediye, temel destek kartı uygulamasıyla 8 bin 564 ailenin yaşamına dokundu. 10 ayda toplamda hesaplarına 4 milyon 655 bin TL aktaran belediye, şimdi de kış ayının yaklaşması sebebiyle yakacak dağıtımına hazırlanıyor. Başkan Mustafa Demir, “Gönül belediyeciliğini yaygınlaştırmak ve her haneye dokunabilmek amacıyla elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz” dedi.
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın 2020 yılında 17 ilçede başlattığı çalışma kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi, yaşlı, engelli ve maddi geliri olmayan ailelere yönelik desteklerini kurumsal hale getirdi. Ailevi, çevresel ve sosyolojik her faktörü dikkate alarak gıda ve giyimde gelişi güzel dağıtım dönemini kapatan belediye, ebeveynlerin alışverişlerini özgürce yapabilmesi için ‘Temel İhtiyaç Destek Kartı' sistemine geçti.