bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kırcalı müjdeyi verdi
EKONOMİ // 15 Ağustos 2018 Çarşamba 17:31 // Güncelleme: 15 Ağustos 2018 Çarşamba 17:31

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı, Bafra ilçesinde aşırı yağıştan dolayı zarar gören tarım arazilerinde incelemeler yaptı. Kırcalı, "Zararlar devlet tarafından karşılanacak "dedi.

Kırcalı müjdeyi verdi

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ile aşırı yağış nedeniyle tarım arazilerinde zarar oluşan Doğanca, Yeşilyazı, Koşuköyü mahallerini ziyaret etti.

Yetkililerden bilgi alan Kırcalı, yaptığı açıklamada, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde kurulan 16 kişilik ekibin hasar tespiti için çalışmalara başladığını söyledi. Bafra'da ürünlerin yüzde 30'un üzerinde hasar gördüğünü belirten Kırcalı, "Devletimiz bunun için bir önlem alacaktır. Devletimiz hasar gören tarlaların sahiplerine kredilerin ertelenmesi, zararların giderilme noktasında yardımcı olacaktır." dedi. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise en kısa sürede çiftçilerin mağduriyeti gidermek için çalışma yapacaklarını ifade etti.