bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kavak'a sanayi start alıyor
EKONOMİ // 14 Mart 2020 Cumartesi 07:38 // Güncelleme: 14 Mart 2020 Cumartesi 07:38
Kavak'a sanayi start alıyor

Kavak’ın son yıllarda yakaladığı hızlı kalkınmayı sürdürmesi için ellerinden gelen her türlü mücadeleyi verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Halkımıza söz verdiğimiz gibi projelerimizi sırasıyla hayata geçiriyoruz. Kavak, yapacağımız çalışmalar ile bölgemizin imrenilecek bir ilçesi olacak” dedi.

İlçe halkına seçim vaatleri arasında yer alan Kavak Küçük Sanayi Sitesi ve TIR Parkı oluşturma çalışmalarının da başlatıldığını ifade eden Sarıcaoğlu, “ Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili olarak belirlenen alanda çalışmalara başladık. Küçük sanayi Sitesi ilçemizin önemli ihtiyaçlarından bir tanesi. Yer ile ilgili olarak gerek kamulaştırma gerekse bölgenin sanayi alanına dönüştürülmesi ile ilgili sorunları aştık. Artık önümüzde hiçbir sıkıntı kalmadı. Şimdi ekiplerimiz bu alanı Küçük Sanayi alanına dönüştürecek çalışmaları yapıyorlar ardından altyapıya gireceğiz. Projelerimiz zaten hazır. İlçemize güzel bir Sanayi Alanı kazandıracağız “ dedi.