bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kadın eli ile farklı tasarımlar 'giviu.com.tr'de
EKONOMİ // 31 Temmuz 2021 Cumartesi 00:19 // Güncelleme: 31 Temmuz 2021 Cumartesi 00:19
Kadın eli ile farklı tasarımlar 'giviu.com.tr'de

İş hayatına tasarımcı olarak başlayan Sevcan Durmaz, 15 yıllık tecrübesi ile birbirinden farklı, ilgi çekici tasarımlar yapmaya devam ediyor. Kariyerinin 4 yılını Aykut Tarakçıoğlu’nun firmasında çalışarak geçiren Durmaz, kendi markasını kurdu. Farklı tasarımları, kullanmış olduğu renk uyumları ve kumaş seçenekleri ile modaya farklı bir bakış açısı getirdi. İş elbiseleri alanında yaptığı yenilikler ile modanın seyrini değiştirerek, modaya kadın eli değdirdi. Böylelikle iş kıyafetleri alanında yeni bir tarz oluştu. Farklı tarzda olan tasarımları ile yükselişe geçen Sevcan Durmaz, iş elbiseleri konusunda aranan bir isim haline geldi.

Kadın eli ile farklı tasarımlar 'giviu.com.tr'de

Endüstri alanında çalışan kişiler, çalışma süreleri boyunca özel olarak tasarlanmış iş kıyafeti giymek zorundadır. İş kıyafeti seçimi hem firma için hem de bu mesleği icra eden kişiler için oldukça önemlidir. İş elbiseleri, çalışanların işlerini daha rahat yapabilmesi ve işerini kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanan kıyafetlerdir. Çalışma ortamına uygun olan kumaş ve renk seçenekleri ile firmanızı temsil eden birbirinden farklı kıyafet tasarımları için Giviu markasını tercih edebilirsiniz. İş alanına göre su geçirmez, leke tutmayan, ışık geçirmez, nefes alan, konforlu şeklinde kategorize edilmiş seçenekler mevcuttur. Firmaların isteklerini de göz önüne alarak Sevcan Durmaz’ın özel olarak tasarladığı birbirinden farklı seçeneklere Giviu.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kadın eli ile farklı tasarımlar 'giviu.com.tr'de

Sevcan Durmaz, 17 kişilik ekibi ile harikalar yaratmaya devam ediyor. Tasarımları ile özel olarak ilgilenen Durmaz, firmalara ihracat kalitesinde ürünler teslim ediyor. Teslim sonrası almış olduğu olumlu geri dönüşler ile de başarısını kanıtlamıştır.

Gözlük, baret, kulaklık, tulum, yüz maskesi, toz maskesi, ikaz yeleği, iş pantolonu, kaban, yağmurluk, polar mont gibi endüstri sektöründe ihtiyaç duyulabilecek bütün ekipmanlar için bizi tercih edebilirsiniz.