bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Hepsiburada, Samsun’a geliyor
EKONOMİ // 24 Ocak 2018 Çarşamba 14:03 // Güncelleme: 24 Ocak 2018 Çarşamba 14:03

E-ticaretin lider ismi Hepsiburada, Anadolu’nun potansiyelinin dünyayla buluşmasını sağlamaya yardımcı olmak amacıyla Teknoloji Buluşmaları’nın 56. Durağında Samsun’da olacak

Hepsiburada, Samsun’a geliyor

Hepsiburada; Anadolu’ya teknoloji, dijital pazarlama, e-ticaret ve e-ihracat gibi konuları aktarmak amacıyla yola çıkan ve 56.’sı Samsun Sheraton Otel’de 25 Ocak Perşembe günü düzenlenecek olan etkinliğe katılım gösterecek.

 

Hepsiburada Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan’ın ülkemizin e-ticaret verilerini açıklayan sunumunu gerçekleştireceği etkinlikte katılımcılar e-ticaret konusunda kapsamlı bilgilere erişebilecekler.

 

“Dijitalleşme ve e-ihracat” temasıyla gerçekleşecek Teknoloji Buluşmaları’nda dijital dönüşümün ne olduğu ve etkileri gibi konuların yanı sıra e-ihracatın nasıl yapılacağı gibi konular da işlenecek. KOBİ’lerin dijitalleşen yeni dünya düzenini fark etmesini ve dünyaya açılmasını sağlayan etkinlikte katılımcılar merak ettikleri tüm soruları sektörün liderlerine yöneltebilecekler.

 

E-ticarete ilgi duyan ve işini geliştirmek isteyen herkesin ücretsiz katılabileceği etkinlik için kayıt http://www.teknolojibulusmalari.com/ adresinden gerçekleştirilebilir.