bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Havza TSO'dan geleneksel iftar
EKONOMİ // 8 Haziran 2018 Cuma 08:40 // Güncelleme: 8 Haziran 2018 Cuma 08:40

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi

Havza TSO'dan geleneksel iftar

Özel bir tesiste düzenlenen iftar programında konuşan Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar programının gelenekselleştiğini ve bir aile buluşması olduğunu belirterek; “Biliyoruz tüm Havzanın gözü kulağı Havza Organize Sanayi Bölgesinden (OSB) gelecek iyi haberlerde. İnşallah bir aya kadar ülkemizde sektöründe lider iki firma tarafından Havza OSB’de yatırımlarına başlayacak ve temellerini atacak. Geleneksel iftar programımıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı ise Havzalı olmanın bir gurur olduğunu belirterek; “Havza Atatürk’ün milli mücadeleyi tüm dünyaya duyurduğu ve başlattığı bir ilçe. İnşallah ilçemiz organize bölgemize yapılacak olan yatırımlar ile çok iyi yerlere gelecek” ifadelerini kullandı.

İftar programına CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Murta İkiz, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Siyasi parti temsilcileri, TSO üyeleri ve davetliler katıldı.