bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Ekonomiye Ve Reformlara Odaklanılmalı
EKONOMİ // 3 Kasım 2015 Salı 00:00 // Güncelleme: 3 Kasım 2015 Salı 00:00

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede, “Artık seçimler geride kaldı. Siyasi çekişmeler bir kenara bırakılıp, ülkenin gerçek gündemi ekonomiye ve reformlara odaklanılmalı” dedi.

Ekonomiye Ve Reformlara Odaklanılmalı
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri sonuçlarının ardından değerlendirmede bulundu. Yaptığı açıklamada, seçimlerden birinci parti olarak çıkan AK Parti’yi tebrik eden Başkan Murzioğlu, “1 Kasım seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen genel seçimlerde milletimiz, büyük bir olgunlukla iradesini sandıkta göstermiştir. Böylece Türkiye güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Halkın oyunun yüzde 97 oranında Meclis’te temsil edilecek olması demokrasimizin geldiği nokta bakımından da ayrıca sevindiricidir” diye konuştu.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMA ZAMANI

Türkiye’de son iki yılda dört farklı seçim sürecinin yaşandığını kaydeden Murzioğlu, “Artık yoğun seçim gündemini geride bıraktık. Yeniden ve güçlü bir tek parti iktidarının sandıktan çıkmış olması, istikrar, huzur ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsattır. Türkiye şimdi bu fırsatı kullanmalı, kısır çekişmeler bir kenara bırakılıp, hızlı bir şekilde hükümet kurularak ekonomiye ve reformlara odaklanmalıdır. Türkiye güçlü bir devlet. Hepimiz aynı gemideyiz. Yeni dönemde gerilim ve kutuplaşmalar sona ermeli. Tüm partiler bu konuda üzerine düşeni yapmalı. Uzlaşı içinde birlikte çalışarak, istişare ederek ve ortak akıl ile tüm meselelerimizin üstesinden gelebiliriz. İş dünyası olarak istikrar ortamında geleceğe umutla bakabiliyoruz. Bu bakımdan ülkemizin ekonomik gelişiminin devamı açısından gerçek demokrasiyi vazgeçilemez bir unsur olarak görüyoruz. Terörden, kavgadan, gürültüden uzak, artık huzur içinde ülkemiz için hep birlikte çalışma zamanı. Geride bıraktığımız seçimlerin ekonomimizi ve dolayısıyla Türkiye’yi çok daha ileri bir noktaya taşımasına vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ayrıca, Samsun’da seçimleri kazanan tüm milletvekillerini tebrik ederek, yeni dönemde Samsun için hayırlı hizmetler beklediklerini ifade etti.