bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tegv Ve Garanti’den Eğitim İçin İşbirliği
EĞİTİM // 22 Aralık 2015 Salı 00:00 // Güncelleme: 22 Aralık 2015 Salı 00:00

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Garanti Bankası ’Matematik ve Fen Eğlenerek Öğren’ projesi için işbirliği yaptı.

Garanti Bankası ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ’Matematik ve Fen Eğlenerek Eğlen’ projesi için işbirliği yaptı. Türkiye’nin eğitim alanında dünyada yükselişe geçmesi amacıyla tasarlanan projenin tanıtımı bugün gerçekleştirildi. Bakırköy Ferit Aysal Eğitim Parkı’nda yapılan basın toplantısına Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil ve TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy da atıldı.

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, projede şirket olarak sürdürebilirlik ilkesini benimsedikleri belirterek, ’’Garanti Bankası olarak, sürdürülebilir kalkınmanın sağlanabilmesi için, eğitimin niteliğini ve buna erişimi artırmanın şart olduğuna inanıyoruz. Bizim için önemli olan, topluma sürdürülebilir fayda yaratma stratejimiz doğrultusunda, destek verdiğimiz projelerin de sürdürülebilir, kalıcı değer yaratır nitelikte olmasıdır’’ dedi. Erbil ayrıca projeye destek veren şirket olmaktan duyduğu gururu belirterek ’’Kurucusu olmaktan gurur duyduğumuz, öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki gelişimi alanında çalışan Türkiye’nin ilk ve tek vakfı olan Öğretmen Akademisi Vakfı, bu anlayışın en somut örneği. Bugün de yine aynı düşünceyle, TEGV ile bir arada olmaktan mutluyuz. Günümüzde ‘gelişmişlik’ tanımı ‘bilgi toplumu’ kavramıyla paralel ilerliyor. Bilginin gücüyle şekillenen bu dünyada söz sahibi olabilmek, hedeflenen yarınlara ulaşabilmek için, iyi yetişmiş, bilgi donanımı yüksek, en önemlisi araştıran ve sorgulayan nesillere ihtiyacımız var. Bunun da yolu, altyapısı güçlü, nitelikli bir eğitimden geçiyor. Bu kapsamda, uzun yıllardır Türkiye’de temel eğitime katkı yolunda son derece önemli bir misyon üstlenmiş, değerli projelere imza atmış Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın, Matematik Fen Eğlenerek Öğren projesine destek vermekten büyük gurur duyuyoruz’’ dedi.

"YENİ AZİZ SANCARLAR YETİŞECEK"

TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy ise projeyle birlikte genç beyinlerden yeni ’Aziz Sancar’lar yetişeceğine inandığını söyledi. Meleksoy, ’’Türkiye’nin bir çok yerinde TEGV olarak birimlerimiz var. Geliştirdiğimiz eğitim ağımızla köylere kadar ulaşabilecek durumdayız. Dünya’da kabul gören eğitim sistemlerini kullanarak küçük beyinlerden yeni ’Aziz Sancar’lar yetişeceğini umuyorum’’ şeklinde konuştu.

Toplantının soru-cevap bölümünde TEGV Genel Müdürü Meleksoy, projenin ilk olarak matematikle başladığını başarı oranına göre fenle devam edeceğini açıkladı. Meleksoy, ayrıca Türkiye’nin her yerinden öğrencilerin en yakın TEGV’e gelerek ücretsiz başvuru yapabileceklerini de sözlerine ekledi.