bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sınav öncesi moral semineri
EĞİTİM // 28 Mart 2021 Pazar 19:55 // Güncelleme: 28 Mart 2021 Pazar 19:55
Sınav öncesi moral semineri

Salgının başladığı andan bugüne kadar toplumun her kesimine yönelik yardım ve hizmetleri götüren İlkadım Belediyesi bu süreçte de eğitime desteğini hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Okullarda yüz yüze eğitime ara verildiği andan itibaren çalışmalarını dijital alanda sürdüren İLKEM “Sınav Kaygısı ve Motivasyon” semineri ile gençlerin kaygılarını konuştu.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İlkadım Etüt ve Eğitim Merkezi  (İLKEM ) YKS/ Üniversite Hazırlık Kursu Öğrencileri için, Covid-19 YKS 21'de “Sınav Kaygısı/ Başarı ve Motivasyon”  konulu kişisel gelişim semineri ile sınava girecek olan öğrencilerinin motivasyonun arttırdı. Belediye konferans salonunda koronavirüs önlemleri altında gerçekleşen seminerde OMÜ Öğretim Görevlisi Ayşe Gül Şanli ve Araştırma Görevlisi Doğan Güneş Temli hazırladığı sunumlarla öğrenciler sınav kaygısı ile baş etme yollarını öğrendi.


“Eğitimde ilk olma aşamasında olan bir kurumuz”

Seminer öncesi açılış konuşması yapan İLKEM Eğitim Koordinatörü Davut Öz,” Gençlik hazinedir. Samsun’da eğitimde ilk olma aşamasında olan bir belediye eğitim kurumuyuz. Maddi yetersizlik yüzünde özel kurslara ve eğitim merkezlerine çocuklarını gönderemediğini düşünen velilerin ve Belediye Başkanımızın sonsuz destekleri ile bugünlere geldik. İlkadım’ın 3 mahallesi olan Kadifekale,Yaşardoğu,Derebahçe  şubelerimizde 900 öğrenciyle  yürüttüğümüz eğitim faaliyetini pandemi sürecinde koronavirüs tedbirleri altında 300 öğrencimize hizmet vermek zorunda kaldık. Bugünkü bu seminerimizde başarı için değerli ve önemli. Bu vesile ile programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum “dedi.


“Başarının yolu emek ve fedakarlıktan geçer”

Eğitimde ve sporda yakaladığımız başarı ritmini koronavirüsün gölgesine bırakmadan sürdürmek için mücadelemize devam etmenin önemli olduğuna söyleyen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık,”Geçen sene yakaladığımız yüzde 84 başarıyı bu sene daha üst seviyelere taşıyacağınızdan şüphem yok. İLKEM artık sadece dar gelirli ailelerin değil maddi olanakları iyi olan ailelerinde tercihi olmasından büyük gurur duyuyoruz. Başarının yolu emek ve fedakarlıktan geçer. Asıl mesele insan inşa etmektir. Pandemiyi dezavantaj durumdan avantaja çevirin. Allah herkese hak ettiği şeyi, hak ettiği şekilde vermesi dileğimle, sizlere sınavda başarılar diliyorum” diye konuştu.