bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Servis şoförleri bilgilendirildi
EĞİTİM // 8 Kasım 2017 Çarşamba 11:06 // Güncelleme: 8 Kasım 2017 Çarşamba 11:06

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim toplantısı düzenlendi. Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Şube Müdürü İsmet Güner, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Özgür Tüccar, İlçe Jandarma Komutanlığından Hasan Güler ve servis şoförleri katıldı. Yapılan konuşmalarda servis şoförlerine yaptıkları işin önemi hatırlatılarak birinci görevlerinin öğrencileri evinden okuluna ve okulundan evine güvenli bir şekilde taşımak olduğu belirtildi. Servis şoförlerinin sorumluluklarına dikkat çekilen toplantıda Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği hatırlatıldı. Jandarma Trafik Hasan Güler gerekli trafik kontrolü ve denetimi yapmak görevleri olduğunu belirterek, cezai müeyyideden çok sorumluluk hissederek servis hizmetinin layıkıyla yapılmasına dikkat çekti.

Servis şoförleri bilgilendirildi
Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Özgür Tüccar servislere kamera sisteminin uygulanacağını, görüntülerin bir ay saklanması gerektiğini, kemer ve koltuk sensör sisteminin kararlılıkla uygulanacağını ifade ederek, servis şoförlerinin çok önemli bir görev yaptığını ülkeyi yönetecek geleceğin büyüklerini taşıdıklarını, onun için araçların teknik bakımlarının yanı sıra öğrenci haricinde fazla yolcu ve yük almamalarını söyledi. Herkesin kendi sorumluluğunu bilmesi gerektiğine dikkat çeken Tüccar, çocukların okullardan zamanında alınarak mağduriyet yaşamamaları gerektiğini vurguladı.

Milli Eğitim Şube Müdürü İsmet Güner, 586 servisle öğrencilerin planlanan okullara taşındığını belirterek, yönetmeliğe uygun, öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınmasının servis şoförlerinin görevi olduğunu, ilçenin şartlarına göre planlanan servislerin kurallara uygun hareket etmek zorunda olduğunu söyledi.

Servis şoförlerinin yaş sınırına değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ilçenin coğrafi şartlarını bildiğini, servis şoförlerinin ülkenin geleceği olan çocukları taşımanın sorumluluğu içerisinde olması gerektiğini kaydetti.

Servis şoförleri de kendi yaşadıkları sorunları dile getirdi.
Servis şoförleri bilgilendirildi