bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun Emine-Ahmet Yeni İHL’de geçmişe yolculuk
EĞİTİM // 24 Kasım 2016 Perşembe 16:28 // Güncelleme: 24 Kasım 2016 Perşembe 16:28

Samsun Emine-Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi(İHL) Müdürü Ayşegül Şahin’in de aralarında bulunduğu 1988-1989 mezunları kendi dönemlerinde öğretmenlik ve idarecilik yapmış meslektaşlarını kendi sınıflarında bir araya getirdi.

Samsun Emine-Ahmet Yeni İHL’de geçmişe yolculuk
Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen buluşmada zaman zaman duygulu anlar yaşandı. Hatıraların konuşulduğu o özel buluşmada yüz güldüren anılara da yer verildi. Şimdi birçoğunun öğretmen olduğu eski öğrencilerinin karşısında, bu defa daha büyük bir öğretmen masasının etrafında buluşan emekli öğretmenler, eski günleri yad etmenin mutluluğunu yaşadı.

Seneler önce o sıralarda ders anlattıkları öğrenciler, bu defa bu dönemin öğretmenleri olarak karşılarında oturdu ve öğretmenlik mesleğine gösterdikleri vefanın adeta örneğini sergiledi.

Kendi mezun olduğu okulda idareci olmanın huzurunu yaşayan Emine-Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ayşegül Şahin, bugün burada ilk kez gerçekleştirdiğimiz öğretmenlerimizle buluşma etkinliğine ömrümüz elverdiği ölçüde devam edeceğiz, bu anlamlı buluşmanın giderek büyüyen bir katılımla süreceğine inancımız tamdır, bizleri lise yıllarımızda bilgi birikimleri ile aydınlatan öğretmenlerimize vefa borcunu ne yapsak ödeyemeyiz, bugün onların koltuklarında, bize verdikleri mesajların anlamını daha iyi kavrayarak, onların ışığında bizlerde öğrencilerimizi aydınlatma çabasındayız” dedi. Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün bu tür etkinliklerle önem kazanacağının da altını çizerek, bütün öğretmenlerin gününü kutladı.

Öğretmenler zaman zaman anlatılan anılarla duygulu anlar yaşarken, onları böyle bir organizasyonla buluşturan idarecilere teşekkür ettiler.