bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Palandöken’den Velilere Karne Uyarısı;
EĞİTİM // 11 Haziran 2015 Perşembe 00:00 // Güncelleme: 11 Haziran 2015 Perşembe 00:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 2014-2015 Eğitim-öğretim yılının bitmesi nedeniyle verilen karneye bakmadan evvel çocuklarımıza sarılmamız gerektiğini belirterek, “Bu Cuma üç aylık yaz tatiline girecek olan ilköğretim ve ortaöğretimdeki 17 milyon 559 bin 989 öğrenci ile birlikte 896 bin öğretmenimiz tatili hak etmektedirler. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Karneye bakmadan evvel çocuklarımıza sarılarak önce onlara sevildiklerini hissettirelim. Onları desteklemek için küçük karne hediyeleri ile ödüllendirelim. Hemen tatil için seyahate çıkacaklarda yollarda dikkatli olsunlar, kurallara uysunlar” dedi.

“AİLELER ÇOCUKLARINA İNANSIN VE GÜVENSİNLER”

Ülkemizdeki 62 bin okulumuzun yaz tatiline girmesi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan TESK Genel Başkanı Palandöken, “Bu tatili öğrenciler ve veliler başta olmak üzere öğretmenlerimizde çok iyi değerlendirmelidir. Ülke olarak geleceğimizin teminatı, yarının büyükleri olan çocuklarımız 14 Eylül’e kadar programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüp dinlenmelidirler. Tatili bilgisayar başında oyunla değil, sosyal ve beşeri aktivitelerle geçirsinler. Çocuklarımız bizler için çok değerlidir. İdollerini belirledikleri yaştalar. Bir esnafın yanında eğitim alsınlar. Her şey karnedeki başarı değil. Güçlü olduğu yönleri ön plana çıkarmalıyız. Başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Çocuklarımıza inanıyoruz, tüm ailelerde çocuklarına inansın ve güvensinler” ifadesini kullandı.

“GENÇLERİMİZ İÇİN KRİTİK SINAV”

2015-LYS sınavının da 13-14 Haziran 2015 günlerinde yapılacağını hatırlatan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken şunları dedi:

“YGS sınavına girerek 180 puan barajını geçen 1 milyon 369 bin 147 aday bu hafta sonu LYS sınavında ter dökecek. Bundan sonra hayatlarına yön verecek mesleklerinin seçiminde önemli rol oynayacak sınavda gençlerimize başarılar diliyorum. Yetkililerimiz önlemlerini mutlaka alacaklardır. Bizlerde gürültü yapmayarak gençlerimize destek olalım.”