bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Öğrencileri ısıtan yardım
EĞİTİM // 2 Ocak 2019 Çarşamba 15:25 // Güncelleme: 2 Ocak 2019 Çarşamba 15:25

Hayata Anlam Katanlar Derneği, Samsun'un Alaçam ilçesine bağlı Pelitbükü Karacak İlkokulu öğrencilerine mont ve bot yardımında bulundu.

Öğrencileri ısıtan yardım

Samsun'da faaliyet gösteren Hayata Anlam Katanlar Derneği üyeleri yağmur kar demeden ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Samsun'un Alaçam ilçesinde 1300 rakımlı Pelitbükü Karacak İlkokulunda geçen hafta tadilat çalışması yapan Hayata Anlam Katanlar Derneği, bu hafta da çetin kış şartlarına rağmen okul öğrencilerine mont ve bot yardımı yaptı.


Hayata Anlam Katanlar Derneği Başkanı Murat Değirmenci, dernekleri tarafından yürütülen ‘Köy Çocukları Bizim Çocuklarımız Projesi' kapsamında, maddi durumu iyi olmayan köy çocuklarını tespit ettiklerini ve dernek gönüllüleri ile eksikliklerinin giderilmesini için bu tür çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kardeş okuldan yardım eli
Kardeş okuldan yardım eli
Alaçam Şehit Muhammet Ali Aksu Ortaokulu ile Pelitbükü Karacak İlkokulunun kardeş okul olması nedeniyle Şehit Muhammet Ali Aksu Ortaokulu Müdürü Ali Ak ve ekibi, Pelitbükü Karacak İlkokuluna ve Pelitbükü Mahallesi'nde okuyan öğrencilere, ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve gıda yardımı yaptı. 7 mahalleden oluşan 1300 rakımlı Pelitbükü Mahallesi'nin karlı yollarında zaman zaman aracın lastiklerine zincir takıp ev ev dolaşarak ihtiyaç sahiplerine giyim ve gıda yardımı yapan ekip, köylüler tarafından hayır dualarıyla uğurlandı.