bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi
EĞİTİM // 21 Şubat 2020 Cuma 22:01 // Güncelleme: 21 Şubat 2020 Cuma 22:01

SAMGİAD, köy okullarındaki öğrenciler için düzenlediği ağız ve diş sağlığı eğitimiyle sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha ekledi. Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Talat Gevez, öğrencilere diş sağlığı hakkında bilgiler verdi

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi

Sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam eden Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD), Samsun Diş Hekimleri Odası işbirliği ile köy okullarında eğitim ve öğretim gören öğrenciler için ağız ve diş sağlığı eğitimi düzenledi.

 

BAŞKAN ÖZTEKİN DE KATILDI

 

SAMGİAD ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Talat Gevez tarafından Kamalı İlkokulu ve Sarayköy İlkokulu’nda verilen eğitimlere SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 

HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

 

Çocukların ağız ve diş sağlığına çok önem verdiklerini kaydeden diş hekimi Talat Gevez, “İlkokul dönemindeki çocuklarımızın, ileri dönemlerde ağız ve diş sağlıkları koruyabilmeleri için doğru fırçalama yöntemleri ve doğru tekniklerle ağız ve diş sağlığını idame ettirmeleri sağlayabilmelerini çok önemsiyoruz. Bu anlamda SAMGİAD ve Samsun Diş Hekimleri Odası olarak, köy okullarındaki çocuklarımıza aktif diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak amacıyla böyle bir proje başlattık. Projemize belirlenen pilot okullarımızda devam edeceğiz. İhtiyaç olan noktalarda elimizden geldiğince destek vereceğiz” dedi.

 

GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

 

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ise, “Samsun Genç İş İnsanları Derneği olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal sorumluluk projelerimizi de hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Projelerimizi, genellikle geleceğimiz olan çocuklarımızı düşünerek yapmak istiyoruz. Bu bağlamda yönetim kurulu üyemiz diş hekimi Talat Gevez’in üstlendiği ağız ve diş sağlığı eğitimi projemizi Milli Eğitim Müdürlüğü’nde de aldığımız destek ile gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

DİŞ MACUNU VE FIRÇASI HEDİYE ETTİLER

 

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri eğitimden sonra çocuklara, diş fırçası ve macunu hediye etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen eğitimlerde, okul müdürleri ve öğrenciler SAMGİAD ailesine teşekkür etti.