bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Öğrenciler seçeceği meslekleri tanıyor
EĞİTİM // 27 Kasım 2017 Pazartesi 13:45 // Güncelleme: 27 Kasım 2017 Pazartesi 13:45

VM Medical Park Samsun Hastanesi, öğrencileri meslek seçimi konusunda bilgilendirdi.

Öğrenciler seçeceği meslekleri tanıyor
Şimdiden hangi mesleği seçmeleri konusunda fikir edinen öğrenciler, VM Medical Park Samsun Hastanesi’nde kendilerine uygun meslek dallarını inceleme fırsatı buldu. VM Medical Park Samsun Hastanesi Üroloji Kliniği’nden Opr. Dr. Mustafa Çağlar, Genel Müdür Yardımcısı Kariyer Uzmanı Emel Irmak Atay ve Pazarlama Reklam Müdürü Seda Öztürk meslek tanıtımı kapsamında, öğrencilere mesleğe başlama süreçleri ve tecrübeleri hakkında ufuk açıcı bilgiler aktardı. Hastane gezisi esnasında, bilgilendirme soru-cevap şeklinde devam etti.

Öğrencileri bilgilendiren uzmanlar, "Öncelikle seçmiş olduğunuz meslekle ilgili araştırmalar yaparak kendiniz için uygun olup olmadığını belirlemeniz gerekiyor. Buna sadece araştırarak değil kariyerinde önemli yerlere gelmiş kişilerden de tecrübeleriyle ilgili bilgiler alarak meslek seçiminize yön verebilirsiniz. Mesleğinizi seçtiğinizde yeteneklerinizi, çevrenizi, etrafınızdaki kişileri ve ihtiyaçlarınızı da seçmiş oluyorsunuz. Bu nedenle hayatınızdaki en önemli seçimlerden biri olan meslek seçiminde gerçekten ne istediğinizi bilerek ilerlemelisiniz" ifadelerini kullandılar.
Öğrenciler seçeceği meslekleri tanıyor