bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Öğrenciler isteyince belediye yeniledi
EĞİTİM // 9 Ekim 2020 Cuma 16:02 // Güncelleme: 9 Ekim 2020 Cuma 16:02
Öğrenciler isteyince belediye yeniledi

Atakum Belediyesi ekipleri sınava hazırlanan gençlerin kütüphanesini yeniledi.

 


İlçenin kırsal mahallelerinde sınavlara hazırlanan gençlere destek olan Atakum Belediyesi, gençlerin eğitimine katkı vermeye devam ediyor. Atakum Kent Konseyi Gençlik Meclis üyeleri belediyenin katkıları ile Taflan Merkez Mahallesi'nde gençlerin ders çalışmak için kullandıkları kütüphaneyi yeniledi.


Gençlerin bir araya gelerek dayanışma içinde sınavlara hazırlandıkları mekanların şartları, Atakum Belediyesi ekipleri ve Atakum Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerinin ortak çalışması ile daha iyi hale getiriliyor. Taflan Merkez Mahallesi'nde yer alan kütüphanede lise, üniversite ve kamu personeli seçme sınavlarına hazırlanan öğrencilerin talebi üzerine harekete geçen belediye ekipleri, mekandaki eksiklikleri giderdi. Taflan Merkez Mahallesi'ndeki Atakum Belediyesi ek hizmet binasında bulunan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kütüphanesi'ni ziyaret eden ekipler, gençleri dinleyerek eksik listesi oluşturdu. İhtiyaç duyulan eşyaları temin eden Atakum Belediyesi ekipleri, kütüphanede iyileştirme çalışmalarına başladı. Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerince kütüphanedeki raf düzeni değiştirilerek duvara yazı tahtası montajı gerçekleştirildi.