bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Moda Dünyasına Taze Kan
EĞİTİM // 4 Haziran 2015 Perşembe 00:00 // Güncelleme: 4 Haziran 2015 Perşembe 00:00

İstanbul Kültür Üniversitesi Moda Tasarımı öğrencileri, eğitim-öğretim döneminin bitimine kısa bir süre kala, 1 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları podyuma taşıyarak mezuniyete ilk adımı attı. Genç modacıların tasarımları, ‘Moda’nın Şehir Defteri’ defilesinde görücüye çıktı.

Moda Dünyasına Taze Kan
İstanbul Kültür Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Moda’nın Şehir Defteri’ defilesinde İşletmecilik Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı Programı öğrencileri birbirinden özenle hazırlanan çalışmalarıyla konuklara görsel bir şölen yaşattı. Defileye, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir, Alp Şen İyilik Vakfı Temsilcisi Ceyda Yılmaz ve Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüseyin Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci, veli ve moda dünyasından önemli isimler katıldı.

REKTÖR DEMİR’DEN SÜRPRİZ

Öğrencilerin hazırladıkları kıyafetleri beğeniyle izleyen seyircilere sürpriz de Rektör Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir’den geldi. Rektör Demir, öğrencilerin tasarladıkları ‘İstanbul’ isimli kostümle podyuma çıkarak katılanları selamladı. Öğrencilerin çalışmalarını çok heyecan verici bulduğunu belirten Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir, ayakta alkışlandı. Çalışmalarını aileleri ve hocalarıyla paylaşan öğrenciler ise mezuniyet ve defile heyecanını bir arada yaşadı. Mezuniyetin ardından moda dünyasında faaliyet göstermeye hazırlanan öğrenciler, meslek yaşamlarının en önemli anlarından birine imza attılar. Bir sene boyunca verdikleri emeklerin sonuna gelen öğrencilerin, moda dünyasına hareket kazandırması bekleniyor.
Moda Dünyasına Taze Kan
Moda Dünyasına Taze Kan
Moda Dünyasına Taze Kan