bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlkadım'ın adam olacak çocukları
EĞİTİM // 1 Ocak 2018 Pazartesi 14:26 // Güncelleme: 1 Ocak 2018 Pazartesi 14:26

İlkadım Belediyesi bünyesinde eğitim veren İLKEM Eğitim Kurumlarının öğrenci ve velileri Başkan Tok’la buluştu.

İlkadım'ın adam olacak çocukları

İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen buluşmada gördüğü ilgi karşısında duygulu anlar yaşayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Büyük İlkadım ailesinin bir ferdi olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum” dedi.


AMAÇ DONANIMLI GENÇLER YETİŞTİRMEK

İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren İLKEM Eğitim Kurumları İlkadımlı gençleri donanımlı birer birey yapmayı amaçlayarak yıl boyunca devam eden kurslarda okul derslerine destek ve sınavlara hazırlık kursları veriyor. Bu kursların yanı sıra birçok etkinlikle çocukların sosyal anlamda gelişimine büyük katkılar sağlıyor. Milli şuuru çocuklara aşılayarak vatan ve bayrak sevgisinin önemini doğru bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor.


ÇOCUKLARIMIZI GÜVENLE EMANET EDİYORUZ

Derebahçe Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen buluşmada İLKEM öğrencileri ve veliler tarafından Başkan Tok’a gösterilen ilgi dikkat çekerken, programa katılan veliler; “Böylesi güzel bir imkânı sağlayan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a teşekkür ederiz. Okul dışında böyle güvenilir bir eğitim yuvasının olması içimizi rahatlatıyor. Çocuklarımızı güvenle emanet ediyoruz” diye konuştular.


“YARININ BÜYÜK ADAMLARINI YETİŞTİRİYORUZ”

Öğrenci veliler tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Tok yaptığı konuşmada büyük İlkadım ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu söylerken; “Bu akşam Belediyemiz İLKEM Eğitim Merkezlerinin öğrenci ve aileleri ile bir arada unutulmaz bir buluşma yaşıyoruz. Çocuklarımıza verdiğimiz değerin önemini bir kere daha onların güzel gözlerinde görme şansı bulduk. Sadece okul derslerine destek vermenin ötesinde, yarınımızın umudu evlatlarımızı İlim, irfan, vatan ve bayrak sevgisi ve bilgisiyle donatan İLKEM Eğitim Kurumlarımızda yarınların ‘Büyük Adamlarını’ yetiştirmenin gayretini yaşıyoruz. Verdiğimiz her çabanın karşılığını hem evlatlarımızdan hem de ailelerinden gördüğüm teveccüh ile alıyoruz. Büyük İlkadım ailesinin tüm fertlerine canı gönülden teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İlkadım'ın adam olacak çocukları