bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İhlas Koleji Öğrencileri Model Ülkeler Birleşmiş Milletler Çalıştayı’na Katıldı
EĞİTİM // 25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:00

İhlas Koleji, özel bir üniversite tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlenen “Model Ülkeler Birleşmiş Milletler Çalıştayı”na katıldı.

İhlas Koleji Öğrencileri Model Ülkeler Birleşmiş Milletler Çalıştayı’na Katıldı
Çalıştaya İhlas Koleji 12. sınıf öğrencileri Hüseyin Bozkurt ve Şenay Mutluer ile 11. sınıf öğrencileri Özge Güzel ve Yusuf Berk Güçlü katıldı. Öğrencilerin danışman öğretmenliklerini İhlas Koleji tarih öğretmeni Muhammet Yılmaz ile felsefe öğretmeni Anıl Şahin yaptı.

Öğrencilerden Hüseyin Bozkurt, Hindistan Büyükelçisi olarak politik konseye katılırken, Şenay Mutluer İnsan Hakları Konseyi’nde, Özge Güzel Gençlik Konseyi’nde ve Yusuf Berk Güçlü de Sosyal ve Ekonomik Konsey’de delege olarak yer aldı.

İhlas Koleji ekibinin danışmanlarından tarih öğretmeni Muhammet Yılmaz, bu çalıştayda gençlerin, dünyada yaşanan sorunlar hakkında bilgi sahibi olduklarını, bu sorunlara çözüm üretmek ve bu konular hakkında fikirlerini sunmak açısından önemli deneyimler yaşadıklarını söyledi.

Birleşmiş Milletler tarafından uygulanan sistemin lise simülasyonu olarak gerçekleştirilen çalıştayda, her lise bir ülkeyi temsil etti. Konferans, genel kurulun açılışından sonra güncel konular üzerinde tartışma, uzlaşma ve karar aşamalarından oluşan bölümlerle devam etti.

Tamamen gençler tarafından yürütülen çalıştayda; fikirlere saygı gösterme, doğru iletişim, takım çalışması gibi konularda gençlerin ufuklarının açılması hedeflendi.
İhlas Koleji Öğrencileri Model Ülkeler Birleşmiş Milletler Çalıştayı’na Katıldı