bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Girişimci öğrencilerden Rektör Bilgiç’e ziyaret
EĞİTİM // 6 Şubat 2019 Çarşamba 16:59 // Güncelleme: 6 Şubat 2019 Çarşamba 16:59

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi girişimci Fatih Avcı ve beraberindeki öğrenci arkadaşları, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti

Girişimci öğrencilerden Rektör Bilgiç’e ziyaret

Rektörlük makamındaki buluşmada, daha önce ürettikleri “Amisos” isimli kahveyi markalaştıran OMÜ’lü girişimci öğrenciler, yine girişimciliklerinin ürünü olan fındıklı kahveyi Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e ikram etti.

 

Öğrencilerin ürettiği fındıklı kahvenin tadına bakan Rektör Bilgiç, öğrencilerle sohbet edip “Üniversitemizde böylesine girişimci öğrencileri görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Amisos kahvesine bir yenisi eklediklerini belirten Fatih Avcı da fındıklı kahveyle farklı bir lezzet yakalamaya çalıştıklarını söyledi.

 

15 üniversite öğrencisinin ortak yarattığı “Amisos” kahvesi, menengiç kahvesinin içine konulan 8 adet karışımdan oluşuyor.

 

Ziyaretin sonunda girişimci öğrenci Avcı, gösterilen nezaket ve konukseverlik için teşekkür ederken günün anısına Rektör Bilgiç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.