bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Evde Karne Heyecanı
EĞİTİM // 12 Haziran 2015 Cuma 00:00 // Güncelleme: 12 Haziran 2015 Cuma 00:00

Samsun’un İlkadım ilçesinde evde eğitim hizmeti alan 25 öğrenci karnelerini okul yerine evinde aldı.

Evde Karne Heyecanı
Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Evde Eğitim Hizmetleri” yönergesi kapsamında sağlık problemlerinden dolayı evinde eğitim gören öğrenciler 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin ikinci dönem karnelerini evlerinde aldı. Evde eğitim gören öğrencilerden; Azra Ceren Bol, Pelin Su Artar ve Elif Akbulut karnelerini İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’ın elinden aldı. İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz öğrencilere çeşitli hediyelerle birlikte karnelerini takdim etti. Karne heyecanını evlerinde yaşayan öğrenciler çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kendisi de engelli olan Elif Akbulut adlı öğrencinin babası Kemal Akbulut, “Tek amacımız anne babanın çocuklarına bırakacağı en büyük miras iyi bir eğitim ve çocuğunu iyi bir evlat olarak yetiştirmek. Elimden gelen bütün çabayla evlatlarımın yanındayım” dedi.

Skalyoz hastası olup yürümekte güçlük çeken 9 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi Pelin Su Artar İşitme Engelliler öğretmeni olmak istediğini ifade etti. Öğretmenlerine teşekkür eden Pelin Su Artar çok mutlu olduğunu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi.

“YAVRULARIMIZIN ÖZGÜVEN İÇİNDE HAYATA KATILMASI BİZİM İÇİN SON DERECE ÖNEMLİDİR”

25 öğrencinin evde eğitim aldığını söyleyen İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, “750 öğrencimizde özel eğitim almaktadır. Bilindiği gibi hükümetimiz özellikle özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimizi çok önemsiyor. O nedenle bu tip eğitim hizmetlerimiz daha yoğunlaşarak daha nitelikli bir şekilde devam edecektir. Bu yavrularımızın özgüven içinde hayata katılması, kendi ayakları üzerinde durması bizim için son derece önemlidir” dedi.

Evde Karne Heyecanı
Evde Karne Heyecanı
Evde Karne Heyecanı
Evde Karne Heyecanı
Evde Karne Heyecanı