bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Çarşamba’da Öğretmenler Günü kutlaması
EĞİTİM // 24 Kasım 2016 Perşembe 18:22 // Güncelleme: 24 Kasım 2016 Perşembe 18:22

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Samsun’un Çarşamba ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Çarşamba’da Öğretmenler Günü kutlaması
Öğretmenler Günü etkinlikleri ilk olarak Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından program Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde devam etti.

Kültür Merkezi’nde Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği program Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, mülki ve idari amirler, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda öğretmen ve öğrencinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

15 Temmuz darbe girişimini konu alan sinevizyon gösterisi ile başlayan program daha sonra Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve emekli öğretmen Atilla Turan’ın konuşmasıyla devam etti. Yapılan konuşmaların ardından, anaokulu öğrencilerinin gösterisi ve mesleğe yeni başlayan ve adaylığı kaldırılan öğretmenlere “yemin töreni” yaptırıldı. Emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin takdimi ile program son buldu.