bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik’ten okula ’edebiyat atölyesi’
EĞİTİM // 7 Aralık 2016 Çarşamba 18:01 // Güncelleme: 7 Aralık 2016 Çarşamba 18:01

Canik Belediyesi tarafından eğitime destek kapsamında Canik İMKB Anadolu Lisesi’ne kazandırdığı ve Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün adını taşıyacak ’edebiyat atölyesi’ Perşembe günü düzenlenecek törenle açılıyor.

Canik’ten okula ’edebiyat atölyesi’
Okullara yaptığı fiziki ve teknolojik yatırımlarla eğitime 38 milyon liralık katkı sağlayan Canik Belediyesi, daha önce konferans salonu ve çevre düzenlemesi yaptığı Canik İMKB Anadolu Lisesi’ne edebiyat atölyesi kazandırdı. Mardin’in Derik ilçesinde düzenlenen hain terör saldırısında yaşamını yitiren şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün adını taşıyan edebiyat atölyesi, Perşembe günü saat 14.00’da düzenlenecek törenle açılacak.

Eğitime en çok yatırım yapan belediye olmaktan onur duyduklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bilginin en değerli sermaye olduğu 21. yüzyılda sorumluluğumuz olmamasına rağmen en büyük yatırımı eğitime yaptık. Çünkü bize göre yerel yönetimlerin görevi, bir şehri sadece fiziki olarak değil, maddi ve manevi olarak da inşa etmektir. Bu çerçevede ilçemizde 2004 yılından bugüne kadar eğitime 38 milyon TL kaynak aktararak okullarımıza önemli yatırımlar yaptık" dedi.



Her okula konferans salonu

Canik’te bütün okulların fiziki ve teknolojik ihtiyaçlarını giderdiklerine işaret eden Genç, "12 yılda ilçemize 15 yeni eğitim yuvası kazandırarak eğitimde atılım gerçekleştirdik. İlçemizdeki okullarda daha önce öğrencilerimizin etkinlik yapabileceği bir salon yoktu, şimdi her okulumuzda konferans salonu var. Bunlardan birisi de Canik İMKB Anadolu Lisesi. Bu okulumuza ayrıca bir de Edebiyat Atölyesi yaptık. Şehit kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün adını verdiğimiz bu eğitim yatırımımızı inşallah açarak, okulumuzun ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.