bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik'te öğrencilere fatura desteği
EĞİTİM // 8 Aralık 2021 Çarşamba 08:40 // Güncelleme: 8 Aralık 2021 Çarşamba 08:40

Canik Belediyesi üniversite öğrencilerinin elektrik, su ve doğal gaz faturalarına 500 lira destek vereceğini duyurdu.

Canik'te öğrencilere fatura desteği

Canik Belediye Başkanı  İbrahim Sandıkçı, memleketini bırakıp üniversite okumak için Samsun'a gelen ve Canik ilçesinde ikamet eden öğrencilere belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Sandıkçı, destek kriterlerini ise şöyle sıraladı:

"Samsun'daki herhangi bir üniversitede örgün eğitim görüyor olması, Canik ilçesinde ikamet ediyor olmak, evde en az üç öğrenci kalıyor olması ve elektrik, su ve doğal gaz aboneliklerinin kendi adlarına kayıtlı olması ve yaşadığı evin kira kontratının kendi adlarına kayıtlı olması kriterlerimiz arasındadır. Bu koşulları taşıyan tüm üniversite öğrencileri fatura yardımı almak için belediyeye başvuru yapabilecek. Uygun koşulları taşıyan öğrencilerin 500 liraya kadar olan elektrik, su ve doğal gaz faturaları kış ayları süresince belediye tarafından ödenecektir."

Sandıkçı, bu destekten yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerinin 31 Aralık'a kadar belediyeye ait sosyal medya adresleri üzerinden kendilerine başvurabileceğini aktardı.