bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik’te Karne Heyecanı
EĞİTİM // 12 Haziran 2015 Cuma 00:00 // Güncelleme: 12 Haziran 2015 Cuma 00:00

Samsun’un Canik ilçesinde 2014-2015 eğitim-öğretim dönemini tamamlayan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, karne heyecanı yaşadı.

Canik’te Karne Heyecanı
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Fatih Ortaokulu, Canik Fatih İmam-Hatip Ortaokulu, Türk Telekom Lisesi ve Emrullah Efendi Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenlerine katıldı. Okullarda öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Genç, onlarla bol bol sohbet etti. Başarılı öğrencilere ödüllerini veren Başkan Genç, öğrencilerin hazırladığı gösterileri de ilgiyle izledi. Konuşmasında Yeni Türkiye’nin en büyük gücünün gençler olacağına vurgu yapan Genç, “Yeni Türkiye’yi gençlerimiz inşa edecek. Yönümüzü geleceğe döndük, daima geleceğe bakıyoruz” dedi.

EĞİTİME 35 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Konuşmasında Yeni Türkiye’yi gençlerin inşa edeceğine işaret eden Başkan Genç, "Bizler yerelde 2023 Samsun’unu biçimlendiriyoruz. Bizler aynı zamanda bir yandan 2071 Türkiye’sinin temellerini atıyoruz. Sizler ise 2071-2099 Samsun ve Türkiye’sini şekillendireceksiniz. Dolayısıyla Yeni Türkiye’nin en büyük gücü olacak olan gençlerimiz kendilerini sürekli geliştirmelidir. Sizlerin gelişimi için kültür ve eğitim merkezleri yaptık. Eğitime 35 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Yaz kurslarımız var. Bunlardan mutlaka yararlanın" diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ DAĞITTI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar da, öğrencilere tatillerini iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu. Konuşmaların ardından öğrenciler çeşitli gösteriler yaptı. Öğrencilerin gösterileri katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Daha sonra Başkan Osman Genç, karne törenlerine katıldığı okullardaki öğrencilere karnelerini dağıttı. Başkan Genç, eğitim-öğretim döneminde başarı elde eden öğrencilere de ödüllerini verdi. Öğrenciler, sevgi gösterisinde bulundukları Başkan Genç ile bol bol fotoğraf çektirdi. Karne törenlerine Başkan Genç’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Başkan Yardımcısı İrfan Göz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Canik’te Karne Heyecanı
Canik’te Karne Heyecanı
Canik’te Karne Heyecanı