bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik'te eğitime yatırım sürüyor
EĞİTİM // 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:49 // Güncelleme: 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:49

Canik'te eğitim yatırımları devam ediyor. Canik Eğitim Kampüsü'nde yapılacak spor salonu ve öğrenci yurdu için incelemelerde bulunuldu.

Canik'te eğitime yatırım sürüyor

Eğitim yatırımlarının hız kesmediği Canik'te, yeni yatırımlar için çalışmalar sürüyor. Karadeniz'in en büyük eğitim kampüsü olan Canik Eğitim Kampüsü içerisine şimdi de spor salonu ve öğrenci yurdu yapılacak. Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ile birlikte İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değirmencioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik Eğitim Kampüsü içerisindeki inşaat alanlarında incelemede bulundu.

 

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Spor salonu ve öğrenci yurdunun yanısıra ilçenin bir çok yerinde eğitim yatırımlarının devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Alican Usta, "Belediye olarak eğitim olmazsa olmazımız. Bu konuda bugüne kadar eğitime çok önemli yatırımlar yaptık. Yeni eğitim yuvalarının yanısıra mevcut okullarımızın da fiziki ve teknolojik şartlarını iyileştirdik. Bundan sonra da yeni eğitim yatırımları yapmaya ve bu yöndeki projelere katkı sunmaya devam ediyoruz" dedi.

 

SPOR SALONU VE YURT YAPILACAK

Milli Eğitim Müdürlüğü ile bugüne kadar koordinasyon içerisinde çalıştıklarını ifade eden Usta, "Belediye olarak bütün kurumların olduğu gibi Milli Eğitim'in de önemli bir paydaşıyız. İnşallah Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Eğitim Kampüsü'müze çok güzel iki tesis kazandırılacak. Bu noktada çalışmalar devam ediyor. Biz de eğitime bugüne kadar en fazla yatırım yapan ve katkı sağlayan belediye olarak bu iki önemli eğitim tesisi için katkı sağlayacağız. Yapılacak olan spor salonu ve öğrenci yurdu ilçemiz eğitimine önemli katkı sağlayacaktır" diye konuştu.