bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Büyük Anadolu'dan kitap yardımı
EĞİTİM // 3 Nisan 2023 Pazartesi 12:17 // Güncelleme: 3 Nisan 2023 Pazartesi 12:17
Büyük Anadolu'dan kitap yardımı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ve Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi işbirliğinde Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu'na kitap bağışında bulunuldu

Samsun'da sağlık hizmeti sektörü içerisinde 27 yıllık tecrübesi ve katılmış olduğu sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile çalışmalarını sürdüren Büyük Anadolu Hastaneleri, Kütüphaneler Haftası vesilesiyle Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu'na kitap bağışında bulundu.

BAH Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi, Tekkeköy İlçe Kütüphanesi Müdiresi Ülkü Yıldız'a desteklerden dolayı teşekkür belgesini takdim etti.

 

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi ve birim sorumluları, Kurumsal İlişkiler personelleri, Tekkeköy İlçe Kütüphanesi Müdiresi Ülkü Yıldız, Atakum Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Mehmet Öztürkçe, okul yetkilileri ve eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek onlarla yakından ilgilendiler.

Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi iş birliğiyle Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu'nda oluşturulan kütüphaneye kitap bağışında bulunduklarını dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi "Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu çocuklarımız için ne yapsak azdır. Kitap bağışlarıyla kütüphanelerimiz daha zengin hale geliyor. Çocuklarımız kitaplara ulaşımı sağlanıyor. Mutluyuz" dedi.