bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Benimle sıranı paylaşır mısın?
EĞİTİM // 6 Ocak 2018 Cumartesi 22:15 // Güncelleme: 6 Ocak 2018 Cumartesi 22:15

Kazım Özdemir İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri tarafından hayata geçirilen "Benimle Sıranı Paylaşır Mısın?" projesi kapsamında, "özel anneler" İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nin kursunda buluştu.

Benimle sıranı paylaşır mısın?

Kazım Özdemir İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri tarafından hayata geçirilen "Benimle Sıranı Paylaşır Mısın?" projesi kapsamında, özel eğitim gören öğrencilerin anneleri, İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nin açmış olduğu kurs alanında bir araya gelerek görevlilerden uygulamalı bilgi aldı.


KURSLAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR


Halk Eğitim Merkezi tarafından ev hanımlarına yönelik açılan, hem sosyal hem de maddi kazanç amacıyla kendilerine fayda sağlayabilecek kurslar hakkında bilgilendirilen “özel anneler”, aynı zamanda özel eğitim gören çocuklarıyla birlikte evde yapabilecekleri aktiviteler hakkında da bilgi sahibi oldular.


DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER


Projeleri kapsamında öğrencileri ve onların aileleriyle birlikte "özel çocuklara" fayda sağlayacak etkinlikleri hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Kazım Özdemir İlkokulu özel eğitim öğretmenleri Zeynep Selin Öztürk ve İlke Öztürk, "Bize destek olan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürümüz ve okul idarecilerimiz olmak üzere, tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Özel çocuklarımız için ne yapsak azdır. Amacımız özel eğitim gören çocuklarımızın sosyal hayat içerisinde kendilerine daha iyi yer bulabilmesi, toplumda ayrımcılığa uğramaması, ailelerinin de hem psikolojik hem de sosyal olarak kendilerini rahat hissetmesidir. Bu anlamda elimizden gelen tüm fedakarlığı göstereceğiz. Bugün burada bizi ağırlayan İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz" dediler.


MÜDÜRLER DE DESTEK OLDU


İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nce gerçekleştirilen ve çok sayıda özel eğitim öğrencisi velisinin katıldığı etkinlikte, aileleri İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Keskin, İlkadım Halk Eğitim Müdürü Ahmet Özker, Müdür Yardımcısı Dilaver Gül ve kurs öğretmeni Ayşegül Çoban yalnız bırakmadı.

Benimle sıranı paylaşır mısın?
Benimle sıranı paylaşır mısın?