bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Başkan Akgül'den Nurten öğretmene tebrik ziyareti
EĞİTİM // 23 Eylül 2019 Pazartesi 16:47 // Güncelleme: 23 Eylül 2019 Pazartesi 16:47

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül dünyanın en iyi 10 öğretmeni arasında gösterilen ve son olarak Hindistan'da AKS Education tarafından 'Küresel öğretmen' ödülüne layık görülen Salıpazarı Anaokulu Müdürü Nurten öğretmeni görev yaptığı okulunda ziyaret ederek tebrik etti.

Başkan Akgül'den Nurten öğretmene tebrik ziyareti

Geçen yıl dünyadaki 'En iyi 10 öğretmen' arasında gösterilen Nurten Akkuş, bu yıl ise Hindistan'da AKS Education tarafından 73 ülkede 12 bin öğretmen arasından 'Küresel öğretmen' ödülünü aldı.
Salıpazarı ilçesinde bulunan Anaokulu Müdürü öğretmen Nurten Akkuş, Hint asıllı işadamı Sunny Varkey’in eğitim alanında projeler geliştirmek amacıyla kurduğu ve onursal başkanlığını ABD eski Başkanı Bill Clinton’ın üstlendiği Varkey Gems Vakfı (Varkey GEMS Foundation) 'Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi'nin (The Global Teacher Prize) 2018 yılı için seçtiği 'En iyi 50 öğretmen' arasında yer aldı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Anaokulunda ziyaret ettiği Nurten öğretmenle bir süre sohbet etti. Anaokulunda bulunan sınıfları da gezen başkan Akgül başarısından dolayı Nurten Akkuş’u tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

"2018 yılında bir vakıf tarafından dünyanın en iyi 10 öğretmen arasında gösterildim. Bu başarı elde eden ilk Türk öğretmen olmuştum diyen Nurten Akkuş “Tabii ki bu benim için çok büyük bir başarı olmuştu. Şimdide Hindistan’daki başka bir vakıf tarafından 'Küresel öğretmen' ödülüne önce aday gösterildim ardından da bu ödüle layık görüldüm. Ülkemi temsil ederek bu ödülü aldım. Çok mutluyum ve gururluyum. Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül’e de iyi niyet dileklerinden ve okulumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim.”dedi.

Başkan Akgül'den Nurten öğretmene tebrik ziyareti