bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
‘başarının Yolu İkçü Tercih Merkezinden Geçer’
EĞİTİM // 29 Haziran 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 29 Haziran 2015 Pazartesi 00:00

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında üniversite hayallerini gerçekleştirmek isteyen gençleri tercih merkezinde ağırlıyor.

‘başarının Yolu İkçü Tercih Merkezinden Geçer’
Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, 29-Haziran-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında hafta içi her gün 09.30-17.00 saatleri arasında aday öğrenci ve ebeveynlerine açık olacak merkezde hem tercih hem de tanıtım alanında gençlere destek verileceğini belirtti.

‘Başarının yolu İKÇÜ tercih merkezinden geçer’ sloganıyla gençlerle buluşan tercih danışmanlık merkezinde, aileleriyle birlikte geleceğini en doğru şekilde yön vermek isteyen adaylar, alanında uzman eğitmenlerle tercih robotu kullanarak hayallerindeki üniversiteye yaklaşıyor.

Akademisyenlerin yanı sıra, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi uzmanları ile Halkla İlişkiler Birimi uzmanlarının yer aldığı merkez hakkında öğrencilere bilgi veren Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, gençlerin yüksek öğretimde doğru tercih yapmasına yardımcı olmak için açtıkları merkeze tüm aday öğrencileri beklediklerini söyledi.

Dünya çapında kabul edilen kalitede akademisyenlerin İKÇÜ bünyesinde yer aldığını vurgulayan Prof. Dr. Akhan, “Öğrenciye değer veren, uluslararası standartlarda eğitim almasını sağlayan, mezun oluncaya kadar değil mezun olduktan sonraki sürecinin de takibini yapan, iyi bir iş bulma imkanını sağlayan, kariyer planlaması yapan bir üniversite olduğumuz için biz her anlamda farklı bir üniversiteyiz" dedi.
‘başarının Yolu İkçü Tercih Merkezinden Geçer’