bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
9:45'e takılan öğrenci sınava giremedi
EĞİTİM // 10 Haziran 2017 Cumartesi 13:03 // Güncelleme: 10 Haziran 2017 Cumartesi 13:03

Tokat’ta Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) sınavına 5 bin kişi girerken, 9.45 kuralı nedeniyle bir öğrenci sınava giremedi.

9:45'e takılan öğrenci sınava giremedi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Başkanlığınca (ÖSYM) düzenlenen LYS maratonu LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavı ile başladı. Tokat merkez ve Erbaa ilçesinde yapılan sınavlarda öğrenciler sınava girişlerinde titizlikle üst aramasından geçirildi. Sınav yapılacak olan salona bazı öğrencilerin yanında cep telefonu ile gelmesi görenleri şaşırttı. Sınava kol saati, cüzdan, kolye gibi eşyalarla gelenler emanet olmadığı için okulun girişindeki cam kenarına bıraktı. Gazi Osman Paşa Lisesi’nde sınava giren öğrencilerden 9.45 kuralı nedeniyle bir öğrenci sınava giremedi. Sınava 5 dakika geç gelen öğrenci okul kapısından geri döndü. Yağmurlu hava nedeniyle ilçelerden gelenler zor anlar yaşarken, öğrencilerin anne ve babaları branda kaplı çadır altında sınavın bitmesini bekledi.
9:45'e takılan öğrenci sınava giremedi
9:45'e takılan öğrenci sınava giremedi