bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
3 üniversiteden işbirliği
EĞİTİM // 4 Şubat 2021 Perşembe 17:37 // Güncelleme: 4 Şubat 2021 Perşembe 17:37
3 üniversiteden işbirliği

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof.Dr. Yavuz Ünal, Samsun'a gelen Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ile Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can'ı misafir ederek iş birliği konularını görüştü.


Ziyarette Üniversite genelinde başlatılan yenilikçi eğitim revizyonunun karşılık bulması adına sıkı bir mesaiyle yola koyulduklarını vurgulayan Rektör Ünal; bilim, teknoloji ve üretim alanlarında yeni fikir ve projeler sayesinde öncü olmayı hedeflediklerini kaydetti. Görüşmede üniversiteler arası paydaşlık ve dayanışmanın önemi üzerinde durulurken, her üç üniversitenin bilimsel altyapısı ve teknik olanakları da dikkate alınarak araştırma geliştirme (AR-GE) süreçlerinde iş birliği alanlarına ve ortak çalışmaya dair değerlendirmeler paylaşıldı. Rektörler bunların yanı sıra, üyesi oldukları Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliğinin (ÜNİ-DOKAP), ülke ve bölgenin gelişimine yönelik sürdürdüğü projeler hakkında da fikir ve görüşlerini dile getirdiler.