bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
10 bin çocuk müzede eğitim aldı
EĞİTİM // 17 Mart 2022 Perşembe 08:28 // Güncelleme: 17 Mart 2022 Perşembe 08:28
10 bin çocuk müzede eğitim aldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde; Kültür ve Turizm Bakanlığı ile gerçekleştirilen ’Müzede Bir Gün’ projesi kapsamında 10 bin öğrenciye müzede eğitim verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onlarsız bir Türkiye ve dünya düşünülemez. Büyükşehir Belediyesi olarak onları hayata en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içindeyiz" dedi.

Gençleri ve çocukları merkeze alan örnek yatırımları hayata geçiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğini gençlerle birlikte şekillendiriyor. Samsun'da lise ve üniversite hazıklık kursları, kütüphaneler, millet kıraathaneleri ve kültür merkezleri ile gençlere yönelik hizmetlere büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklar içinde yürüttüğü “Müzede Bir Gün Projesi” ile de rekor sayıya ulaşıldı. 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflara yönelik olan proje ile öğrenciler müze kültürünü, kentin tarihi ile ilgili tüm detayları yaşayarak öğrendi. Proje kapsamında son bir yılda 10 bin öğrenciye müzede eğitim verildi.