bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gaziler günü kutlandı
BÖLGE // 19 Eylül 2018 Çarşamba 12:48 // Güncelleme: 19 Eylül 2018 Çarşamba 12:48

Samsun'un Bafra ilçesinde "19 Eylül Gaziler Günü" düzenlenen törenle kutlandı.

Gaziler günü kutlandı

Bafra 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gerçekleştirilen tören Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin'in çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam edilen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin yaptı. Şahin, "19 Eylül, vatanı için canını ortaya koyarak savaşan ve gazilik onuruna erişen kahramanların şeref günüdür. Bugün gazi olmanın gurur ve kıvancını bir kez daha büyük bir coşkuyla yaşıyoruz. 19 Eylül Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsında Türk'ün kahramanlık ve cesaretinin taçlandığı bir gündür. 19 Eylül bize atamızdan en büyük mirastır" dedi.

Törene İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe JandarmaKomutanı Serkan Erbaş, askeri erkan, dernek başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.