bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bu minibüste para geçmiyor
BÖLGE // 11 Kasım 2017 Cumartesi 13:04 // Güncelleme: 11 Kasım 2017 Cumartesi 13:04

Amasya’nın Taşova ilçesinde taşımacılık yapan bir minibüste para geçmiyor.

Bu minibüste para geçmiyor
Taşova Belediyesine ait minibüs hafta içi 5 gün boyunca 11 bin 400 nüfuslu ilçeyi 4 defa turlayıp her yaştan vatandaşa ücretsiz hizmet veriyor. Uygulamayı 2 yıl önce hayata geçiren Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, “Vatandaş odaklı, insanı öne çıkaran belediyecilik anlayışımızdan dolayı bu hizmeti ücretsiz şekilde veriyoruz” dedi.

Düzenledikleri ihale ile servis hizmetlerini özelleştirmeleri sonrası çok fazla verim alınamaması üzerine taşımacılığı 2 yıldır belediye olarak bir minibüsle kendilerinin üstlendiğini belirten Öztürk, minibüsün 7 mahalleyi kapsayan yaklaşık 40 kilometrelik bir alanı günde 4 defa turladığını söyledi.

Tepe Mahallesi’nden ilçe merkezine yürüyerek gidip gelirken güçlükler yaşadıklarını anlatan 71 yaşındaki Hatice Yılmaz, “Bu araba bizim için çok iyi oldu. Hastaneye, pazara, alışverişe gidip gelebiliyoruz” diye konuştu.

İstanbul’dan taşındığı Taşova’da minibüse ilk bindiğinde uzattığı paranın geri verilmesine çok şaşırdığını anımsatan 63 yaşındaki Fatma Ergül de, “Şok oldum. ‘Nasıl geçmez. Nasıl bedava taşınıyor’ dedim. İstanbul’da bile belediye otobüsü parayla” şeklinde konuştu.
Bu minibüste para geçmiyor