bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tutuklanma teselli etti
ASAYİŞ // 8 Mart 2021 Pazartesi 10:03 // Güncelleme: 8 Mart 2021 Pazartesi 10:03
Tutuklanma teselli etti

Eski kocası tarafından şiddet uygulanan kadını hastanede ikinci kez ziyaret eden Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, "Burada bizi teselli eden, bu caninin sabah saatlerinde tutuklanması ve cezaevine gönderilmesi" dedi.

Saldırgan eski kocanın tutuklanmasına da değinen Vali Dağlı, “Burada bizi teselli eden, bu cani sabah saatlerinde tutuklandı. Cezaevine gönderildi. Devletimiz bu konuda arkasında. Tüm bakanlarımız konuya anında müdahil olma suretiyle hem bilgilendiler hem de açıklamalarını yaptılar. Adalet, Sağlık Bakanlığımız, Cumhurbaşkanlığımız, İletişim Başkanlığı olmak üzere açıklamalar yapıldı. Bizler de tüm ekiplerimizle hem çocuğumuzun bir an önce travmadan kurtulması hem mağdurenin bir an önce iyileşmesi hem de bu faile en ağır cezanın verilmesi için hep birlikte koordineli şekilde çalışıyoruz. Dünden itibaren konunun üzerindeyiz. Bu manada çalışıyoruz. Allah böyle bir sıkıntı ve acıyı tekrar yaşatmasın. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün hemen arifesindeyiz. Bunların olmaması için hep birlikte uğraşacağız. İçişleri Bakanlığımızın KADES uygulaması da var. İçişleri de konuya müdahil. İnşallah bu tür elim olaylar tekrar yaşanmaz” diye konuştu.