bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Silahla Yaralamaya 4 Gözaltı
ASAYİŞ // 21 Aralık 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 21 Aralık 2015 Pazartesi 00:00

Samsun’da 1 kişinin silahla ağır yaralanması, bir kişinin de darp edilerek yaralanması olayıyla ilgili aralarında yaralanın da bulunduğu 4 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Silahla Yaralamaya 4 Gözaltı
Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy ilçesinde Kirazlık mevkisi sahilinde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alacak-verecek meselesi yüzünden Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi’nde M.Ş.’yi (23) otomobile bildiren S.A.A.(32), U.D.(27), O.G.(32) ve A.A.Y.(25) götürdükleri yerde kendisini darp ettiler. Olay sırasında kimin tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşun S.A.A.’ya isabet ederek ağır yaraladı. S.A.A. ve darp sonucu yaralanan M.Ş., özel otomobil ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. S.A.A. ameliyata alınıp yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, tedavisi tamamlanan M.Ş. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olay yerinde 1 adet ve yaralıları hastaneye götüren otomobilde ise 1 adet olmak üzere 2 det ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili U.D., O.G. ve A.A.Y. de gözaltına alındılar. Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan darp sonucu yaralanan M.Ş. ile hastanede tedavi altında bulunan silahlı yaralı S.A.A.’nın da müşteki sanık sıfatıyla haklarında işlem yapıldığı öğrenildi.

Gözaltında bulunan M.Ş., U.D., O.G. ve A.A.Y., "silahla yaralama, darp, hürriyetten yoksun bırakmak ve 6136 sayılı Kanun’a muhalefet" suçlarından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildiler.

Silahla Yaralamaya 4 Gözaltı