bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Beyoğlu’nda Korkutan Yangın
ASAYİŞ // 27 Mayıs 2015 Çarşamba 00:00 // Güncelleme: 27 Mayıs 2015 Çarşamba 00:00

İstanbul, Beyoğlu’nda 5 katlı bir binanın 2’inci katında belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Beyoğlu’nda Korkutan Yangın
Edinilen bilgilere göre İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde, saat akşam 23.30 sıralarında 5 katlı bir binanın ikinci katında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Beşiktaş ve Fatih’ten çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri binanın yanan kısmına müdahale etti ve kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Cadde yangından dolayı trafiğe kapatıldı. Olay ile ilgili olarak bir vatandaş, "Olay esnasında içeride kimse yoktu. Zaten akşam saatlerinde servis ile birlikte herkes gidiyordu. Sadece bir kapıcı vardı o da yangın esnasında kendisini dışarı atmış" dedi.

Olayda can ve mal kaybı yaşanmazken, yangının İsveç Başkonsolosluğu’nun çok yakınlarında meydana geldiği öğrenildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Beyoğlu’nda Korkutan Yangın
Beyoğlu’nda Korkutan Yangın