bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
54 Pkk'lı Öldürüldü
ASAYİŞ // 18 Aralık 2015 Cuma 00:00 // Güncelleme: 18 Aralık 2015 Cuma 00:00

Şırnak'ta üç gündür devam eden operasyonlarda 54 PKK'lı öldürüldü, 400 terörist ise kıstırıldı...

Güvenlik güçlerinin Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde üç gündür bölücü terör örgütü üyelerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 54'e ulaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları ve polis özel harekat polislerinin katıldığı operasyonlarda Silopi'de 400 teröristin kıstırıldığı bildirildi.

Yaklaşık 2 bin özel harekat polisi ile bin kadar jandarma özel harekat ekibinin yürüttüğü operasyonda, teröristler yaklaşık  1,5 kilometrelik bir alana sıkıştırıldı. 200'ü dağ kadrosu 200'ü YDG-H olmak üzere yaklaşık tamamı silahlı 400 teröristle çatışmalar Silopi'ye bağlı Başak, Barbaros, Nuh ve Cudi Mahallesi dolaylarında sürüyor. Başak Mahallesi'nin üst tarafından bulunan 23 Nisan Ortaokulu'nda çatışmalar yoğunlaştırılarak militanların okul binasını terk etmesi sağlandı.
Dün itibariyle daha önce girilmeyen Şehit Harun Boy Mahallesi'ne girilerek, teröristlerin hareket kabiliyetleri düşürüldü. Silopi'de açılan hendeklerin büyük bir kısmı da operasyon boyunca kapatıldı.