bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
TRT’den 1. Lig müjdesi!
SPOR // 30 Eylül 2016 Cuma 11:05 // Güncelleme: 30 Eylül 2016 Cuma 11:05

TRT Genel Müdürü Şenol Göka, TFF 1. Lig maçlarının TRT’de yayını konusunda “Bu hafta olur diye düşünüyorum” ifadesini kullandı

TRT’den 1. Lig müjdesi!

TFF 1. Lig’de 5. hafta geride kalmasına rağmen hiçbir maçın radyo ve televizyonlardan yayınlanmaması futbolseverlerin tepkisini çekmişti. Özellikle TRT’nin yayın haklarını alarak sporseverlerin mağduriyetini gidermesini bekleyen taraftarlar, yayın konusunda sabırsızlanmaya başlamıştı.

Konu ile ilgili son gelişmeler ise futbolseverlerin daha fazla beklemeyeceğini ortaya koydu.

Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu’na konuşan TRT Genel Müdürü Şenol Göka, 1. Lig maçlarının naklen yayını konusunda çözüme ramak kaldığını söyledi ve ekledi:

“Görüşmeler sürüyor. Bazı teklifler de var, ‘Yayın masrafını biz üstlenelim, diğer tarafını şu üstlensin’ gibi… Aslında geçen hafta bu iş çözülür diye düşündük ama olmadı. Arkadaşlarımız halen bağlantı halinde. Bu hafta olur diye düşünüyorum. Eli kulağında diyebilirim. İnşallah olur. Biz de yayın masraflarını üstlenip vermek istiyoruz 1. Lig maçlarını.”