bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Eşini balkondan attığı iddia edilen kocaya beraat
ASAYİŞ // 9 Aralık 2016 Cuma 18:25 // Güncelleme: 9 Aralık 2016 Cuma 18:25

Samsun’da boşanıp birlikte yaşadığı eşini 3. katın balkonundan aşağı atarak öldürmeye teşebbüs suçundan hakkında dava açılan şahıs, tutuksuz olarak yargılandığı mahkemede delil yetersizliğinden beraat etti.

Eşini balkondan attığı iddia edilen kocaya beraat
Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’nde 25 Şubat’ta 1 çocuk annesi 26 yaşındaki N.Z. adlı kadın, boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği eşinin annesinin evinin 3. katındaki balkondan aşağı düşüp hastanelik oldu. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan N.Z., önce kendisinin balkondan düştüğünü söyledi ancak daha sonra polise verdiği ifadede evde görümcesi İ.P. (42) ile tartıştıklarını, daha sonra hava almak için balkona çıkınca eşi T.P.’nin (35) kendisini balkondan aşağı attığını iddia etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan T.P., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. T.P. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde "eşini öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açıldı. Yargılama aşamasında mahkemeye gelen N.Z., evde tartışma çıkınca hava almak için balkona çıktığını, gözünün karardığını ve bu sırada düştüğünü ancak eşinin kendisini itip itmediğini bilemediğini söyledi.

Bugün görülen davanın son duruşmasına Rize’de bulunduğu için Rize Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinden SEGBİS ile görüntülü video konferans sistemi ile katılan koca T.P., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek kendisine iftira atıldığını söyledi. Olay akşamı kardeşine hediye edilen kolyenin kaybolduğunu, bu yüzden tartışma çıktığını ifade eden T.P., "N.Z. tartışma sonrası evin balkonuna çıktı. Ben de peşinden gittim. Ancak bu sırada ayağının birini balkonun demirine attı ve diğerini de demire atınca bir anda düştü. Bizim aramızda 2 metre mesafe vardı ve balkonun kapısı da kapalıydı. Eşimi öldürecek bir sebebim yok. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, T.P.’nin delil yetersizliğinden beraatine karar verdi.